Den siste uka har vi brukt mye tid på å gjennomføre en skyggeintervjuer med Bysykkel-brukere. Vi har arbeidet i par og samlet informasjon fra brukere som hentet ut eller satte fra seg bysykler i stativer ved Torggata og Carl Berners plass. Med oppfølgende spørsmål til vaner de hadde og hendelser som oppstod underveis fikk vi samlet mye innsikt om brukernes mål og ønsker, samt utfordringer ved bruk av tjenesten.

Fredag hadde vi nytt møte hos Designit der vi fikk tilbakemelding på utført datainnsamling og bruk av metode. Mye bra med tanke på hva som fungerte og hvordan vi kunne arbeide videre for å få enda bedre innsikt i brukernes opplevelse av – og erfaringer med – Bysykkel-tjenesten. Vi avsluttet møtet med workshop med fokus på dataanalyse og visualisering av funn (journey map og persona). Gleder oss til å jobbe videre med dette når vi kommer til prototypingsfasen.

Skjermbilde 2015-09-08 kl_red
forside_blogg2
IMG_4750
IMG_4745
IMG_1102
IMG_4742